Welkom op de website van Hafo Vlaams-Brabant

Zware 1/2 fond

Er is ook een initiatief genomen om voor de aanwezige lokalen van de zware 1/2 fond een overkoepelende uitslag te laten maken. Hafo Vlaams-Brabant is bereid om deze overkoepelende uitslag te sponsoren indien de lokalen een akkoord bereiken.

Er is op de vergadering van 30 januari te Lubbeek een nieuw samenspel Oplinter-Bunsbeek gemaakt op de zware 1/2 fond.

Het samenspel New Hageland bestaande uit Scherpenheuvel – Tielt & Diest was reeds ingediend bij de KBDB

Beide samenspelen hebben beslist om een overkoepelende uitslag Zware 1/2 fond Hafo Vlaams-Brabant te maken op de zware 1/2 fond. Voor de nationale vluchten zal dit samenspel bestaan uit 4 lokalen aangezien Bunsbeek enkel de provinciale vluchten inkorfd!

Later meer informatie……

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *