Welkom op de website van Hafo Vlaams-Brabant

Online bonverkoop Hafo Vlaams-Brabant

Vanaf maandag 22 februari start onze online bonverkoop, met schenkingen van de beste Vlaams-Brabantse liefhebbers! Mis deze gigantische online bonverkoop niet, het is zeker de moeite om één of meerdere bons te kopen van deze Vlaams-Brabantse toppers!

Hafo Vlaams-Brabant sponsort al jaren de 1/2 fond Vlaams-Brabant sector 2 & 3 met bonvluchten, waarborgen en kampioenschap. Het opzet is een uitslag te maken waar geld op staat en liefhebbers die zich kunnen rangschikken in de nationale kampioenschappen en van PE Vlaams-Brabant. Uit dit oogpunt is ook Nieuw hafo verbond sector 2&3 ontstaan en we mogen fier zeggen dat het resultaat heeft opgebracht als we kijken naar de nationale- en provinciale kampioenschappen van de halve fond!

Vorig seizoen startte we ook met Hafo Vlaams-Brabant zware 1/2 fond maar zonder sponsoring en kampioenschappen, liefhebbers melden ons dat ze sponsoring en kampioenschappen zoals op de 1/2 fond wel zien zitten op de zware 1/2 fond. Ook de deelnemende lokalen Scherpenheuvel – Tielt – Diest – Oplinter & Bunsbeek zien dit wel zitten vanaf het seizoen 2021. En zo zullen we ook op de zware 1/2 fond sponsoren met oa waarborgen – bonvluchten en kampioenschappen!

De lokalen Scherpenheuvel – Tielt en Diest hebben het vroeger New Hageland stop gezet om mee te stappen in dit nieuwe avontuur! De lokalen die het wensen kunnen een lokale dubbeling maken op de zware 1/2 fond vluchten, mede door Hafo Vlaams-Brabant zware 1/2 fond hopen we zo het zware 1/2 fond spel in de regio op te waarderen en zullen we zorgen voor mooie uitslagen op de 1/2 fond en zware 1/2 fond!

De opbrengst van deze online verkoop komt dus de liefhebbers van Hafo Vlaams-Brabant ten goede, dus het loont zeker de moeite om een bon te kopen van deze verschillende top aanbiedingen!

Liefhebbers die tekst/resultaten willen toevoegen aan hun bon kunnen dit doorsturen via administratie@hafo.be

Liefhebbers die een bon willen schenken en ons steunen kunnen nog een bon schenken via administratie@hafo.be

Klik hier en Schrijf zeker in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Hafo Vlaams-Brabant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *