Welkom op de website van Hafo Vlaams-Brabant

Kampioenen in sector 2 & 3

Het was een lange en moeilijke weg om te zorgen dat de duiven van sector 2 & 3 gelijk werden gelost op de 1/2 fond. Er waren voorstanders maar er waren ook tegenstanders van het samen lossen van de duiven alsook een gezamenlijke uitslag te maken van sector 2&3! Wat nooit iemand verwacht had werdt dan toch werkelijkheid…….

We mogen heel fier zijn dat er verschillende liefhebbers zich wisten te klasseren in de nationale- en provinciale kampioenschappen van de 1/2 fond, dat deze liefhebbers nu komen uit sector 2 of 3, we hebben beide sectoren op de landkaart geplaatst van het 1/2 fond spel in België en Vlaams-Brabant! Uiteraard moeten we de komende jaren bevestigen op het hoogste niveau maar we zijn zeker dat de kwaliteit zeker aanwezig is in sector 2 & 3……….. Een succes verhaal niet verwacht maar wel gerealiseerd!!

Ook op de zware 1/2 fond willen we ons steentje bijdragen en hebben ondertussen een 5-tal lokalen zich aangesloten bij zware 1/2 fond Hafo Vlaams-Brabant: Scherpenheuvel – Tielt – Diest – Oplinter en Bunsbeek en wordt hier ook bewezen dat samenwerken tussen sector 2&3 mogelijk is!

Het wordt uitkijken naar het seizoen 2021 en hopelijk kunnen we waar een tal van kampioenen huldigen in onze regio……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *