Welkom op de website van Hafo Vlaams-Brabant

1/2 fond seizoen 2021 van start!

Zaterdag 1 mei startte het seizoen van de 1/2 fond met een vlucht vanuit Melun. De weergoden waren nog niet gunstig en hierdoor kwamen er slechts 357 duiven aan de start! Didden Roger uit Messelbroek klokt de snelste duif van de 357 ingekorfde duiven om 13u04.20 en een snelheid van 1379.4699m/m. Roger klokt maar liefst 15 prijzen van de 19 ingekorfde duiven! Maar Eyletten Michel en Gunter klokken 4 van de 4 ingekofde duiven in de prijzen startende met de 2de prijs…… Wat een start op de 1/2 fond voor deze vader zoon tandem uit Diest!

Vanaf het seizoen 2021 kunnen de liefhebbers van de deelnemende lokalen hun aankomsten doorgeven met Bricon Extreme of hun aankomsten ingeven via ANONS. Wij vragen de lokalen en de liefhebbers om hiervan gebruik te maken zo weet je waar de vroegste duiven zitten en heb je al een zicht van het verloop van de wedstrijd. We vragen wel om sportief te zijn en uw eerste aankomsten alle weken in te geven. Lokalen dienen enkel hun poalge op vrijdagavond op te laden naar het KBDB platform en ANONS is klaar voor gebruik!

Lidkaarten 2021 zijn te verkrijgen via de lokalen, maak uw lid en doe mee aan de kampioenschappen van Hafo Vlaams-Brabant! Leden die aanwezig zijn op de kampioenenviering hebben recht teruggave van port op de 1/2 fond!

We wensen alle liefhebbers een gezond en sportief 2021!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.