Welkom op de website van Hafo Vlaams-Brabant

De Keyser Georges algemeen kampioen hafo Vlaams-Brabant 1/2 fond!

Georges De Keyser uit Messelbroek kende ondanks de zware omstandigheden een schitterend seizoen 2021! Al jaren is Georges de te kloppen man op de 1/2 fond en dat was tijdens het seizoen 2021 niet anders! Top uitslagen aan de lopende band op de 1/2 fond en met als kers op de taart 3de nationaal kampioen 1/2 fond jonge duiven!!

Bij Hafo Vlaams-Brabant wist Georges zich te kronen tot algemeen kampioen 2021, niet verwonderlijk na een schitterend seizoen 2021! De Keyser is de Keyzer van de 1/2 fond horen we wel eens zeggen in de wandelgangen, wie Georges uit Messelbroek kan voor pakken op de 1/2 fond heeft zeker en vast vroege duiven op de uitslag!

Je kan nog steeds voorbieden op onze bonnenverkoop en ook op de bon van Georges De Keyser 3de nationaal kampioen 1/2 fond jonge duiven en algemeen kampioen Hafo Vlaams-Brabant!! Ook tal van andere top bons waar je kan op bieden, zeker de moeite om de online bonverkoop eens te bezoeken. Klik hier om rechtstreeks naar de online bonverkoop te gaan!

Geachte Sportvrienden,

Op zaterdag 27 november, na de zaalverkoop worden de bons toegewezen aan de hoogste bieder!
Liefhebbers/leden die een bod willen uitbrengen op onze bonverkoop kunnen hun bod uitbrengen via mail aan administratie@hafo.be voor zaterdag 27/11 – 19u!

Of telefonisch via 0476/62.77.87 liefhebbers/leden die het wensen bellen we op tijdens de zaalverkoop als de bon waar ze interesse in hebben wordt omgeroepen. Stuur uw gegevens door via administratie@hafo.be voor zaterdag 27/11 – 19u!!

We willen alvast alle schenkers en bieders bedanken voor hun steun!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *