Welkom op de website van Hafo Vlaams-Brabant

Haesevoets-Haesevoets uit Webbekom algemeen kampioen zware 1/2 fond!

Met 6 vermeldingen kroont de tandem Haesevoets-Haesevoets uit Webbekom zich tot algemeen kampioen Hafo Vlaams-Brabant zware 1/2 fond. Maar liefst 6 vermeldingen dat wil zeggen dat deze tandem uit Webbekom op in alle categorieën een vermelding behaald, vermeldingen en asduiven bij de oude-, jaarse- en jonge duiven dat is pure klasse!!

Het is dan ook niet verwonderlijk dat we Haesevoets-Haesevoets terug vinden in de nationale kampioenschappen 12de nationaal kampioen zware 1/2 fond oude en jaarduiven. Top prestaties met de duiven ieder seizoen weer en dat vanaf de snelheid tot en met de vluchten van 700km

Je kan nog bieden op een bon van onze algemeen kampioen zware 1/2 fond Haesevoets-Haesevoets uit Webbekom en tal van andere top bons!! Klik hier voor onze online bonverkoop te bezoeken

Geachte Sportvrienden,

Op zaterdag 27 november, na de zaalverkoop worden de bons toegewezen aan de hoogste bieder!
Liefhebbers/leden die een bod willen uitbrengen op onze bonverkoop kunnen hun bod uitbrengen via mail aan administratie@hafo.be voor zaterdag 27/11 – 19u!

Of telefonisch via 0476/62.77.87 liefhebbers/leden die het wensen bellen we op tijdens de zaalverkoop als de bon waar ze interesse in hebben wordt omgeroepen. Stuur uw gegevens door via administratie@hafo.be voor zaterdag 27/11 – 19u!!

We willen alvast alle schenkers en bieders bedanken voor hun steun!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *