Welkom op de website van Hafo Vlaams-Brabant

Schroeven-Hermans nationale asduiven 1/2 fond 2021!

Voor het tweede jaar op rij kunnen we fier zijn dat liefhebbers uit onze regio zich weten te plaatsen tussen de nationale kampioenen op de 1/2 fond! De tandem Schroeven-Hermans uit Molenstede behalen de 1e en 2e Nationale Asduif Kleine halve fond oude 2021!! Al jaren speelt deze tandem uit Molenstede zeer sterk met de duiven en zijn ze haast onklopbaar op de 1/2 fond vluchten. Ze nemen niet enkel deel met veel duiven, ze spelen daarbij ook nog eens een hoog aantal % prijs, dan weet je dat deze mannen superduiven hebben zitten onder de pannen!

2de nationaal kampioen 1/2 fond oude en jaarse

Klik hier voor het artikel van Schroeven-Hermans in Sport De Duif

Voor de geïnteresseerden kunnen nog bieden op een bon van Schroeven-Hermans uit Molenstede en vele andere top bons, online bieden kan tot vrijdagavond!! Klik hier om naar de online bonverkoop te gaan van Hafo Vlaams-Brabant! Het loont zeker de moeite om eens te kijken!!

Geachte Sportvrienden,

Op zaterdag 27 november, na de zaalverkoop worden de bons toegewezen aan de hoogste bieder!
Liefhebbers/leden die een bod willen uitbrengen op onze bonverkoop kunnen hun bod uitbrengen via mail aan administratie@hafo.be voor zaterdag 27/11 – 19u!

Of telefonisch via 0476/62.77.87 liefhebbers/leden die het wensen bellen we op tijdens de zaalverkoop als de bon waar ze interesse in hebben wordt omgeroepen. Stuur uw gegevens door via administratie@hafo.be voor zaterdag 27/11 – 19u!!

We willen alvast alle schenkers en bieders bedanken voor hun steun!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *