Welkom op de website van Hafo Vlaams-Brabant

Tombeur Luc algemeen kampioen Hafo Vlaams-Brabant 1/2 fond 2020!

Luc Tombeur uit Pellenberg was onze algemeen kampioen Hafo Vlaams-Brabant 1/2 fond 2020! Luc behaalde maar liefst 3 vermeldingen en kroonde zich tot algemeen kampioen met 9 punten. 2de algemeen kampioen is Verheyeden Robert uit Tielt-Winge eveneens met 3 vermeldingen en 11 punten en 3de algemeen kampioen is Verheyen Louis uit Scherpenheuvel ook 3 vermeldingen en 19 punten!

Een top prestatie van Luc Tombeur die toch grote kanonnen achter zich wist te houden en zich algemeen kampioen Hafo Vlaams-Brabant 2020 wist te kronen! De kampioenen van 2020 zullen ook zaterdag gehuldigd worden op gepaste wijze!

Geachte Sportvrienden,

Op zaterdag 27 november, na de zaalverkoop worden de bons toegewezen aan de hoogste bieder!
Liefhebbers/leden die een bod willen uitbrengen op onze bonverkoop kunnen hun bod uitbrengen via mail aan administratie@hafo.be voor zaterdag 27/11 – 19u!

Of telefonisch via 0476/62.77.87 liefhebbers/leden die het wensen bellen we op tijdens de zaalverkoop als de bon waar ze interesse in hebben wordt omgeroepen. Stuur uw gegevens door via administratie@hafo.be voor zaterdag 27/11 – 19u!!

We willen alvast alle schenkers en bieders bedanken voor hun steun!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *