Welkom op de website van Hafo Vlaams-Brabant

Wat brengt het seizoen 2022?

Tot onze spijt hebben we moeten vaststellen dat verschillende samenspelen op de klippen gelopen zijn door de beslissingen van PE Vlaams-Brabant! Ondanks het succes van Hafo Vlaams-Brabant waarmee we de afgelopen 2 seizoenen verschillende van onze liefhebbers zich wisten te klasseren voor de nationale en provinciale kampioenschappen!! We kunnen enkel teleurgesteld zijn over de gang van zaken alsook over de manier waarop de algemene vergadering is gehouden door onze PE, we gaan niet verder uitwijken maar kunnen u enkel meedelen dat dit een PE onwaardig is!

Toch blijven we niet stil zitten en werken we aan het seizoen 2022 waarbij voor ons het sportieve blijft primeren ondanks wat er allemaal gebeurd is! We kunnen enkel hopen dat lokalen die Hafo Vlaams-Brabant de rug hebben toegekeerd zich ook sportief blijven opstellen en ze niet vergeten wat Hafo Vlaams-Brabant ook voor hun lokaal heeft gedaan in het verleden!

Momenteel kunnen we enkel meedelen dat we werken aan samenspelen van de snelheid tot de zware 1/2 fond om zo een mooi en sportief duivenspel te bekomen in het Hageland! Hou zeker onze website in het oog om op de hoogte te blijven!!

Tot slot wensen we iedereen een zalig kerstfeest en een gelukkig, maar vooral een gezond en een sportief 2022 toe!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *