Welkom op de website van Hafo Vlaams-Brabant

Nieuw samenspel op de snelheid vanaf 2022!

Afgelopen seizoen speelde we in het 6-verbond wat betreft de snelheidsvluchten maar ook dat samenspel is noodgedwongen moeten stoppen omdat bepaalde lokalen kiezen om Quivrain en Noyon te spelen vanaf 2022! Ook onze liefhebbers gaven aan dat wij geografisch niet goed gelegen waren, zeker wat betreft Momignies! Maar ons motto was, de duiven worden samen gelost dan kunnen we ook 1 grote uitslag maken……. Door het afhaken van enkele lokalen zal het nog moeilijker zijn om ons te kunnen verweren in het 6-verbond en rekening houdend met de vraag van de liefhebbers om hier in de regio een samenspel te maken op de snelheid, zijn we opzoek gegaan om een nieuw samenspel te maken op de snelheidsvluchten!

De lokalen Scherpenheuvel – Lubbeek en Tielt hadden al besloten om de samenwerking verder te zetten en even later kregen we ook een aanvraag van Jonge liefhebbers Testelt of ze mochten deelnemen, de aanvraag werd aanvaard en zo bestaat het nieuwe samenspel uit de lokalen Scherpenheuvel – Lubbeek – Tielt & Testelt! Wij hopen dat de liefhebbers uit de regio hun hier kunnen in vinden!

New Hageland Snelheid hier kunnen de liefhebbers van Vlaams-Brabant en de aangrenzende deelgemeente waarvan hun hok is gelegen in de deelnemingsstraal deelnemen

Samenspel Hageland hier kunnen enkel de liefhebbers van Vlaams-Brabant deelnemen waarvan hun hok gelegen is in de deelnemingsstraal

Lokale dubbeling De lokalen die het wensen kunnen een lokale dubbeling organiseren!

Later deze week of volgende week komen we met meer nieuws over de andere samenspelen op de ½ fond en zware ½ fond, daar hebben we spijtig genoeg ook moeten herorganiseren na beslissingen van PE Vlaams-Brabant! Maar ook daar hopen we dat we onze liefhebbers een mooi samenspel kunnen aanbieden voor het seizoen 2022!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *