Welkom op de website van Hafo Vlaams-Brabant

Vluchtkalenders 2023 Hafo Vlaams-Brabant

De vluchtkalenders voor 2023 zijn ingediend en PE Vlaams-Brabant zal volgende week deze vluchtkalenders nazien en eventueel goedkeuren. Hafo Vlaams-Brabant heeft voor de 1/2 fond en zware 1/2 fond vluchtkalenders ingediend. We krijgen via mail en onze website de vraag welke vluchten we zullen spelen en hoe de samenspelen ervoor 2023 zullen uitzien.

Van zodra de vluchtkalenders zijn goedgekeurd zullen we de goedgekeurde vluchten online plaatsen alsook de samenspelen voor 2023 kenbaar maken! De vluchten zijn gekend maar hier kunnen eventueel nog enkele aanpassingen gebeuren, we zullen de vluchtkalender, zoals voorgesteld op de algemene vergadering van PE Vlaams-Brabant binnenkort online plaatsen op onze website!

Hou deze zeker onze website in het oog de komende dagen….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *