Welkom op de website van Hafo Vlaams-Brabant

Samenspel Hageland 2023

Het seizoen van 2023 is al enige tijd aan de gang, maar we willen graag onze liefhebbers op de hoogte brengen van de nieuwe ontwikkelingen binnen Samenspel Hageland. Vanaf dit seizoen zal Samenspel Hageland bestaan uit vier deelnemende lokalen, namelijk: Scherpenheuvel, Tielt, Lubbeek en Bierbeek.

Een andere nieuwigheid is dat we op verzoek van Lokaal Tielt een kampioenschap zullen organiseren voor zowel de kleine als de grote snelheid! Dit kampioenschap is volledig gratis en de laureaten zullen worden beloond met diploma’s, die op de kampioenendag van hun lokaal zullen worden uitgereikt.

Het doel van dit kampioenschap is om meer spanning en animo te creëren, onder andere door regelmatig tussenstanden online te publiceren op onze website, zodat we kunnen zien wie de uitblinkers zijn van het seizoen 2023! We hopen stilletjes dat één of meerdere liefhebbers zich kunnen plaatsen voor de provinciale en/of nationale kampioenschappen, maar zoals gezegd, blijft het hoofddoel om lokaal animo te stimuleren en de beste liefhebbers te eren op de kleine- en grote snelheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *