Welkom op de website van Hafo Vlaams-Brabant

Sterke prestaties van Smets Paul en Roelants Dirk op Momignies!

De eerste tussenstanden van de kampioenschappen met de oude duiven vanuit Momignies zijn nu online beschikbaar op onze website! Na drie wedstrijden maken we de eerste balans en tussenstanden op. Smets Paul leidt momenteel in de kampioenschappen. In het kampioenschap met de 1+2+3 staat hij aan de leiding met 15 punten en een coëfficiënt van 80,6393. In het kampioenschap met de 1ste get staat hij ook aan de leiding met 3 punten en een coëfficiënt van 23,4480. Verschillende liefhebbers volgen kort in het zog van Smets Paul. Goed begonnen is half gewonnen, maar de buit is zeker nog niet binnen!

Bij de asduiven heeft Roelants Dirk momenteel de beste duif vanuit Momignies op zijn hok zitten met 3 prijzen en een coëfficiënt van 5,5008. Dit zou wel eens een topper in wording kunnen zijn! Na 3 vluchten hebben 8 liefhebbers 3 op 3. Roelants Dirk heeft zeker zijn start niet gemist! Maar ook hier is de buit nog niet binnen. Het seizoen is immers nog lang!

Zoals u wellicht weet, organiseren we ook kampioenschappen voor het samenspel Hageland. Deze kampioenschappen zijn volledig gratis en hebben als doel een sportieve competitie te organiseren voor de liefhebbers van de snelheid! Op de kampioenendag van de lokale verenigingen worden diploma’s uitgereikt aan de winnaars van deze kampioenschappen.

Volg dus regelmatig de tussenstanden van deze kampioenschappen hier op onze website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *