Welkom op de website van Hafo Vlaams-Brabant

Liefhebber van de week Bourges 27 mei?

De eerste nationale vlucht van het seizoen 2023 is vervlogen vanuit Bourges en de liefhebbers uit onze streek hebben goede resultaten behaald. We bekijken de uitslagen even anders en gingen op zoek naar het % prijs de liefhebbers behaalde op de uitslag Hafo Vlaams-Brabant

Bij de oude duiven halen 3 liefhebbers 100% prijs, maar de strafste prestatie komt daar van liefhebber Eyletten M & G uit Diest zij halen een 7/7 bij de oude duiven. Liefhebbers Laevers en Vanhoudt hadden 1 duif in wedstrijd en klokken deze netjes in de prijzen! Ook Vanwinkel en Haesevoets-Haesevoets kunnen meer dan tevreden zijn bij de oude duiven

Bij de jaarduiven is de selectie minder groot als we kijken naar het % prijs. De Keyser Georges uit Messelbroek kan als enige liefhebber een % prijs behalen van boven de 60. Hierna kunnen de volgende liefhebbers de helft of iets meer dan de helft van hun duiven in de prijzen klokken V.Horenbeeck-Stegen, Vanwinkel Jef, Vanhoudt-Serre en Verheyen Louis.

Het is dan ook moeilijk om de liefhebber van de vlucht te kiezen. Wie is volgens u de liefhebber van de week?

10
De Liefhebber van de week (Bourges 27 mei)

Wie is volgens u de liefhebber van de week op Bourges?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *