Welkom op de website van Hafo Vlaams-Brabant

Sterk werk van Eyletten M & G uit Diest!

Eyletten M&G uit Diest zijn de laatste weken zeer sterk bezig met hun duiven en spelen topprijzen en uitslagen aan de lopende band! Ook het afgelopen weekend was dit niet anders, waarbij Michel en Gunther hun visitekaartje afgaven op de vluchten vanuit Sermaises, Blois en Limoges!

Eyletten M & G uit Diest – FOTO DE DUIF

Op Blois van de Brabantse-Unie behaalden ze maar liefst 14 prijzen van 14 ingekorfde duiven en dat met noordoostenwind. Dat moet je klasse onder de pannen hebben zitten om dit te kunnen presteren met de duiven! Maar ook Sermaises was een voltreffer met 13 prijzen van 15 ingekorfde duiven en Limoges met 1/2 in de prijzen!

Michel en Gunther gaan nog van zich laten horen tijdens het seizoen 2023, want ze hebben de forme te pakken op hun hokken in Diest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *