Welkom op de website van Hafo Vlaams-Brabant

Vader-Zoon Tandem Eyletten Michel en Gunther Schitteren op Sermaises!

De duivensportwereld kijkt met verbazing naar de opmerkelijke prestaties van de vader-zoon tandem, Eyletten Michel en Gunther. De laatste weken hebben zij een ongekend sterk seizoen op de 1/2 fond achter de rug. Met constante topnoteringen in de uitslagen vanuit Sermaises en een indrukwekkend hoog percentage gewonnen prijzen, laten Michel en Gunther zien dat ze tot de absolute uitblinkers behoren. Hun succesverhaal strekt zich uit over diverse disciplines, van snelheid tot zware 1/2 fond, en wordt bevestigd door provinciale en nationale overwinningen in de duivenbond van Diest en Omstreken. Het is duidelijk dat deze tandem nog veel van zich zal laten horen in het lopende seizoen.

Sterke prestaties op de1/2 fond:
De recente prestaties van Michel en Gunther hebben hen in de schijnwerpers gezet. Week na week zijn ze te vinden in de kop van de uitslagen vanuit Sermaises. Maar hun succes gaat verder dan alleen het behalen van kopprijzen. Ze slagen erin om een opmerkelijk hoog percentage prijzen te winnen in deze uitslagen, wat hun uitzonderlijke niveau van vakmanschap en toewijding aantoont. Michel en Gunther hebben een solide basis gelegd en een duivenkolonie opgebouwd die wekelijks kan wedijveren met de concurrentie!

De tandem Eyletten is al jarenlang een bekende naam in de duivenbond van Diest en Omstreken. Hun reputatie als uitblinkers reikt van de snelheidscategorie tot de zware 1/2 fond. Ze hebben al indrukwekkende prestaties behaald, waaronder provinciale- en nationale overwinningen die fier op hun palmares prijken. Hun ervaring en expertise hebben hen geholpen om uit te groeien tot ware iconen in de duivensportgemeenschap van Diest en omstreken. Michel en Gunther hebben bewezen dat ze tot de top behoren, niet enkel in Diest en omstreken maar ook ver daarbuiten en ze hebben de ambitie om hun succesverhaal verder uit te breiden.

Met het oog op de rest van het seizoen is het duidelijk dat Michel en Gunther nog lang niet klaar zijn met hun opmars. Hun indrukwekkende prestaties tot nu toe geven een voorproefje van wat er nog komen gaat. Het is dan ook niet verrassend dat velen hoge verwachtingen hebben van deze gedreven tandem. Duivenliefhebbers en kenners zijn er zeker van dat Michel en Gunther nog vele successen zullen behalen en dat hun naam verder zal schitteren in de duivensport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *