Welkom op de website van Hafo Vlaams-Brabant

Matig aantal deelnemers nemen deel aan Chateauroux nationaal van 22 juli.

We zien nog steeds de gevolgen van het zware seizoen van de afgelopen weken en maanden, als we naar het aantal duiven kijken die deelnemen aan de nationale vlucht vanuit Chateauroux. Voor deze nationale vlucht heeft Hafo Vlaams-Brabant in het totaal 247 duiven ingekorfd waaronder 75 oude duiven en 172 jaarduiven! In totaal nemen er 21.171 duiven deel aan deze nationale vlucht.

Het is dan ook moeilijk om liefhebbers aan te duiden die 4 sterren achter hun naam krijgen, al denken we dat de winnaars te vinden zijn in het lokaal Diest op deze nationale vlucht. Bij de oude duiven geven 4 sterren aan Eyletten M & G – Haesevoets & Haesetvoets. 3 sterren geven we aan Vanwinkel Jef , Laevers Lucien en Huygens Alfions.

Bij de jaarduiven geven we 4 sterren aan Verbruggen Gommaire, Eyletten M & G. 3sterren zijn voor Roelants Dirk, Laevers Lucien, Huygens Alfons en Haesevoets & Haesevoets.

Maar laat het duidelijk zijn het is koffiedik kijken wie er aan de haal gaat met deze zege op de dubbeling Hafo Vlaams-Brabant. Wij kijken alvast uit naar deze vlucht en zijn benieuwd wie de winnaars zullen zijn….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *