Welkom op de website van Hafo Vlaams-Brabant

Georges De Keyser uit Messelbroek kroont zicht tot algemeen kampioen 2023!

We hebben de eer en het genoegen u onze voorlopige eindstanden van de kampioenschappen 1/2 fond mee te delen. We vragen aan de deelnemende lokalen om deze kampioenschappen te bezorgen aan hun liefhebbers. Klachten kunnen worden ingediend tot zondag 8 oktober – 12u via de deelnemende lokalen of via administratie@administratie.

Algemeen Kampioen 2023

Voor de titel van algemeen kampioen 2023 was het dit seizoen een spannend duel tussen de liefhebbers Georges De Keyser uit Messelbroek en Jules Vlayen uit Bekkevoort. Beide liefhebbers hebben 4 vermeldingen, wat betekent dat ze in alle kampioenschappen geklasseerd zijn! Dit resulteerde in een gelijke stand van 10 punten in de klasseringen. Uiteindelijk moest het coëfficiënt beslissen wie algemeen kampioen zou worden.

Uiteindelijk kroont Georges De Keyser zich tot algemeen kampioen met een coëfficiënt van 326,2213. Jules Vlayen behaalde een coëfficiënt van 398,4875 en werd hiermee knap tweede in het algemeen kampioenschap. Schouters-Lebrun uit Bekkevoort werd derde in het algemene kampioenschap!

Voor meer details, klik hier om de voorlopige eindstanden te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *