Welkom op de website van Hafo Vlaams-Brabant

Verheyen Louis uit Scherpenheuvel algemeen kampioen zware 1/2 fond!

We hebben de eer en het genoegen u de voorlopige eindstanden van de kampioenschappen zware 1/2 fond Hafo Vlaams-Brabant mee te delen. We vragen aan de deelnemende lokalen om deze voorlopige eindstanden door te sturen naar hun leden. Klachten kunnen worden ingediend tot zondag 8 oktober – 12u via de deelnemende lokalen of via administratie@hafo.be.

Algemeen Kampioen Zware 1/2 Fond Hafo Vlaams-Brabant 2023

Louis Verheyen heeft zich gekroond tot algemeen kampioen zware 1/2 fond Hafo Vlaams-Brabant met 5 vermeldingen. Hiermee laat hij Van Horenbeeck-Stegen en Jef Vanwinkel achter zich. Van Horenbeeck-Stegen uit Schaffen wordt tweede algemeen kampioen met 4 vermeldingen en 10 punten, en Jef Vanwinkel uit Tielt-Winge wordt derde algemeen kampioen, eveneens met 4 vermeldingen en 11 punten!

Na het succesvolle seizoen 2022 kan Louis ook terugkijken op een succesvol seizoen 2023. Louis behaalde zowel met zijn oude, jaarse als jonge duiven knappe resultaten en dit op zowel snelheid, 1/2 fond als op de zware 1/2 fond vluchten! Het is dan ook niet verwonderlijk dat we Louis terugvinden in tal van deze kampioenschappen. Louis wordt niet alleen in Verenigde Vrienden Scherpenheuvel algemeen kampioen, maar ook op de zware 1/2 fond Hafo Vlaams-Brabant, een bekroning van een topseizoen 2023!

Voor meer details, klik hier om de voorlopige eindstanden te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *