Welkom op de website van Hafo Vlaams-Brabant

Voorlopige eindstanden kampioenschappen Samenspel Hageland.

Samenspel Hageland viert kampioenen van het duivenseizoen 2023

Het duivenseizoen 2023 zit erop en Samenspel Hageland heeft de voorlopige eindstanden van de kampioenschappen bekendgemaakt. In de categorie oude- en jonge duiven werden er twee kampioenschappen georganiseerd: Kampioenschap 1+2 en Kampioenschap 1ste getekende. Daarnaast werden ook de asuiven van het seizoen gehuldigd. De laureaten ontvangen een diploma dat zal overhandigd worden op de kampioenendag van het lokaal.

De titel van algemeen kampioen 2023 gaat naar Lucien Laevers uit Rillaar
Lucien speelde samen met zijn zoon een schitterend seizoen het afgelopen seizoen 2023. Lucien Laevers was ook bij de kampioenen van de Hagelandse duivenbond en Samenspel Hageland. De tweede plaats in het algemeen klassement was voor Ruelens Hugo uit Kessel-Lo, gevolgd door Vrancken Leon uit Scherpenheuvel op de derde plaats.

Samenspel Hageland feliciteert al zijn kampioenen en bedankt iedereen die heeft deelgenomen aan zijn wedstrijden.

Wie de volledige uitslagen van de kampioenschappen wil bekijken, kan hier klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *