Welkom op de website van Hafo Vlaams-Brabant

Online bonverkoop

Beste duivenliefhebbers,

We zijn verheugd u te laten weten dat onze online bonverkoop van start is gegaan en nog loopt tot 20 februari om 20.00 uur. Indien u interesse heeft om een bod uit te brengen maar dit om welke reden dan ook niet kunt of wilt doen, bieden wij u graag de mogelijkheid aan om uw bod en bonnummer door te sturen naar administratie@hafo.be. Wij zullen uw bod dan namens u plaatsen.

Voor de liefhebbers die een bon hebben geschonken en graag iets willen aanpassen aan de tekst of aan de schenking, willen wij u vriendelijk verzoeken om uw gegevens door te sturen naar administratie@administratie. Aangezien onze bonverkoop later is gestart dan oorspronkelijk gepland, begrijpen wij dat aanpassingen wellicht nodig zijn. Wij staan klaar om u hiermee te helpen.

Tot slot, mogen wij u vragen om de link van onze bonverkoop te delen met uw collega duivenliefhebbers? Uw steun en betrokkenheid zijn van onschatbare waarde en helpen ons om deze bonverkoop tot een succes te maken.

Alvast hartelijk dank voor uw deelname en ondersteuning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *